Sådan identificeres istandsat dieselgeneratorsæt

I de seneste år har mange virksomheder taget generatorsættet som en vigtig standby-strømforsyning, så mange virksomheder vil have en række problemer, når de køber dieselgeneratorsæt.Fordi jeg ikke forstår, køber jeg måske en brugt maskine eller en renoveret maskine.I dag vil jeg forklare, hvordan man identificerer en renoveret maskine

1. For malingen på maskinen er det meget intuitivt at se, om maskinen er renoveret eller ommalet;generelt er den originale maling på maskinen relativt ensartet, og der er ingen tegn på olieflow, og den er klar og forfriskende.

2. Etiketter, generelt ikke renoverede maskinetiketter, sidder fast på plads på én gang, der vil ikke være nogen følelse af at blive løftet, og alle etiketter er dækket uden maling.Ledningsrøret, vandbeholderdækslet og oliedækslet samles og testes normalt, før styreledningsrøret arrangeres ved samling af generatorsættet.Hvis oliedækslet har tydeligt sort oliemærke, mistænkes motoren for at være renoveret.Generelt er det helt nye vandbeholderdæksel på vandbeholderdækslet meget rent, men hvis det er en brugt maskine, vil vandbeholderdækslet generelt have gule mærker.

3. Hvis motorolien er en helt ny dieselmotor, er de indvendige dele helt nye.Motorolien bliver ikke sort efter flere ganges kørsel.Hvis det er en dieselmotor, der har været brugt i en periode, bliver olien sort efter kørsel i et par minutter efter skift af den nye motorolie.


Indlægstid: 17. november 2020